Skip to content

Les raons d’aquest podcast

Crec que el nostre país es mereix tenir polítics ben preparats, amb esperit de servei i disposats a construir un millor futur per als catalans. M’agradaria descobrir cada dia més joves amb vocació política, amb ganes d’entregar un temps de la seva vida a reforçar la democràcia i el bon govern i a construir aquell país que voldrien per als seus fills.

El temps de pandèmia i confinament ha fet aflorar noves tendències i canals de comunicació. I el podcast n’és un d’ells. És un format que permet una comunicació més reposada, més pensada, més constructiva, amb més valor i substància.

Per tot això, he volgut fer la meva modesta contribució per a revertir el descrèdit de la política i apuntar algunes idees i plantejaments que permetrien recuperar part del terreny perdut.

En aquesta primera tanda de converses, abordarem temes d’ampli abast, lluny del regat tàctic de la política del dia a dia. Amb l’escriptor Sergi Pàmies dialogarem sobre el valor de la paraula en els discursos polítics. Amb l’activista social David Fernàndez discutirem si té sentit parlar de la dreta i l’esquerra en ple segle XXI i amb la periodista Ana Pastor, abordarem la relació entre polítics i periodistes i la seva mútua influència.

El meu propòsit és que les paraules no se les endugui el vent. Veureu també que he seleccionat algunes idees que m’han semblat rellevants de les converses.

Us convido, doncs, a ser un més dels qui estem a favor de la política, perquè sabem que aquesta és una de les millors maneres d’assegurar un bon futur per al nostre país.

Artur Mas

129è president de la Generalitat de Catalunya